Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire verrijdbare tafel van NS-instaptrede

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Circulaire oplossing

  ✓Verrijdbaar

  ✓Eyecatcher in verschillende ruimten

  Beschrijving

  De circulaire verrijdbare tafel van NS-instaptrede is een mooi voorbeeld van onze passie voor duurzaamheid. De onderdelen zijn afkomstig van materialen die anders zouden zijn afgedankt.

  Het blad is gemaakt van de vloer van een NS Sprinter SGM treintoestel. De tafelpoot is een voetkruis van een design bureaustoel en is voorzien van 5 wielen.

  Of je hem in een ontvangsthal plaatst of gewoon bij jou thuis neerzet, de NS verrijdbare tafel is een sfeervolle en elegante ontvangst- en bijzettafel en staat mooi in elke ruimte.

  Voor meer informatie over deze verrijdbare tafel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Afmetingen

  57 x 57 cm

  Hoogte

  76 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken