Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire umbella ‘Hongkong’

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Duurzame keuze

  Het product is gemaakt van afvalstromen

  PET-vilt zorgt voor een reductie van omgevingsgeluid tijdens het bellen

  Bamboe genereert 35% meer zuurstof dan een gelijk volume bomen

  Beschrijving

  Deze circulaire umbella ‘Hongkong’ is een uitstekende oplossing voor een reductie van omgevingsgeluiden tijdens het bellen. Bel rustig in een rumoerige werkomgeving, dankzij ons akoestische petflesmateriaal. Het bakje onder de umbella is gemaakt van bamboe, wat een zacht en sterk materiaal is dat jaren meegaat. Door het gebruik van bamboe wordt de klimaatverandering en het broeikaseffect gereduceerd, doordat het broeikasgassen absorbeert. Het geeft 35% meer zuurstof in de atmosfeer dan vergelijkbare hardhoutsoorten.

  De umbella is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor een overzicht van de kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Door het gebruik van hergebruikte producten als grondstof voor deze umbella, kies je bij aankoop voor een circulair en duurzaam product!

  Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Materiaal

  Gerecyclede PET-flessen, bamboe

  Hoogte

  115 cm

  Hoogte bamboe bakje

  13,5 cm

  Breedte bamboe bakje

  50 cm

  Diepte bamboe bakje

  35 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken