Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire akoestische systeemplafondtegel ‘Wenen’ – met lamellen

  Vanaf110,00 Excl. BTW
  Vanaf133,10 incl. BTW
  Verwijder selectie

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  Voordelen

  ✓Duurzame akoestische oplossing

  ✓Gemakkelijk in systeemplafond plaatsen

  ✓Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen

  Beschrijving

  De circulaire akoestische systeemplafondtegel ‘Wenen’ met lamellen kan gemakkelijk in een systeemplafond geplaatst worden. De lamellen op de systeemplafondtegel zorgen voor een geluidsabsorberend effect. Plaatsing van meerdere van deze systeemplafondtegels zorgt voor een uitstekende akoestiek in de ruimte.

  De akoestische systeemplafondtegel kan in verschillende kleuren geleverd worden, en ook de kleur van de basisplaat en de lamellen kunnen van elkaar verschillen. Door de kleuren van jouw huisstijl te kiezen, past de tegel perfect bij jouw inrichting. Voor een overzicht van alle kleuren en materiaalspecificaties kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  De standaardafmetingen zijn 60 x 60 cm en 60 x 120 cm. Andere afmetingen zijn op aanvraag mogelijk.

  Alternatieven op deze akoestisch systeemplafondtegel met lamellen zijn:

  Voor meer informatie over deze plafondtegel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Antraciet (03), Apple Green (51), Black (09), Blush (17), Cherry (24), Dark Blue (01), Dark Camel (22), Dark grey (23), Green (19), Grey (16), Light Blue (14), Light Oak (39), Lime (43), Middle Blue (27), Midnight Blue (38), Off White (32), Orange (56), Purple (41), Red (25), Silver grey (12), Vanille (06), White (20), Yellow (05)

  Materiaal

  Gerecyclede PET-flessen

  Afmetingen

  60 x 120 cm, 60 x 60 cm

  Breedte

  120 – 140 cm

  Diepte

  60 – 80 cm

  Type montage

  Aan het plafond

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken