Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire akoestische belcel ‘Genève’

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Geschikt voor verscheidene doeleinden

  ✓Reductie van omgevingsgeluiden

  ✓Bestaand uit 100% gerecycled akoestisch materiaal

  Beschrijving

  Wil je niet gestoord worden tijdens een telefoongesprek? De akoestische belcel ‘Genève’ is een functionele plek, waarin je ongestoord kunt bellen, zonder dat je anderen tot last bent. Dit zorgt ook voor meer rust op de werkvloer.

  Deze belcel heeft jaren dienst gedaan langs de snelweg en is voorzien van akoestisch materiaal, gemaakt van petflessen. Een duurzame oplossing met een verhaal!

  De belcel wordt standaard afgeleverd in een gele kleur; RAL 1018. De binnenzijde is voorzien van antraciet akoestisch materiaal. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Voor een indicatie qua kleurmogelijkheden kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je onder andere de 3D SketchUp tekeningen kunt vinden van de akoestische belcel. 

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Antraciet

  Hoogte

  190 – 210 cm

  Breedte

  90 cm

  Diepte

  90 cm

  Type montage

  Losstaand

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken