Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulair olievat ‘Caïro’

  195,00 Excl. BTW

  Vanaf235,95 incl. BTW
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Circulaire oplossing

  Toepasbaar voor meerdere doeleinden

  Naar wens samen te stellen

  Beschrijving

  Dit olievat ‘Caïro’ is bij uitstek een circulaire oplossing. Een gebruikt olievat is omgebouwd tot een fraaie circulair meubel. Zo is het olievat te voorzien van een zitkussen, zodat je hier lekker op kunt zitten. Verder kun je het ook handig gebruiken als bijzettafel. De diameter van het product van het olievat is 59 cm en de hoogte is standaard 40 cm. Inclusief poten zal het olievat hoger komen te staan.

  Uniek olievat

  Het frame van het olievat is in 7 kleuren te verkrijgen, zoals zwart, oranje, licht blauw, groen, antraciet grijs, koper-bruin en zilvergrijs. Omdat elk olievat een eigen geschiedenis heeft, kan de kleur van het frame afwijken.

  Stoere uitstraling

  Het olievat is te voorzien van poten. Hierdoor staat het olievat 10 cm hoger tot een hoogte van 50 cm. Dit geeft je olievat een stoere uitstraling.

  Voor meer informatie over dit olievat kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

   

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Kleur

  Antraciet grijs, Groen, Koper-bruin, Lichtblauw, Oranje, Zilvergrijs, Zwart

  Zitkussen

  Ja, Nee

  Hoogte

  40 – 50 cm

  Breedte

  59 cm

  Diepte

  59 cm

  Poten

  Ja, Nee

  Gewicht

  5 kg

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken