Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulair akoestisch lichtlamel ‘Manchester’

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓✓ Duurzame akoestische lichtbron

  ✓✓ Eenvoudige montage

  ✓✓ 23 kleurmogelijkheden

  Beschrijving

  Wil je de akoestiek bevorderen, en tegelijkertijd ook de ruimte van licht voorzien? Dan is het akoestische lichtlamel ‘Manchester’, gemaakt van gerecyclede petflessen, de juiste circulaire oplossing! Het lamel heeft een positieve invloed op de akoestiek in de omgeving en is een fijne lichtbron in de ruimte. De lichtlamel is voorzien van een energiezuinige LED armatuur en de standaardafmeting is 135 x 40 cm.

  Eenvoudige montage

  Het lichtlamel is eenvoudig, zonder gereedschap, te monteren aan het plafond. Met behulp van twee staalkabeltjes (lengte: 3 m) en plafondclips hangt het akoestische lichtlamel binnen een minuut.

  In verschillende kleuren te verkrijgen

  Het akoestische lichtlamel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De basiskleur van het lamel is antraciet. Voor een overzicht van alle kleuren en materiaalspecificaties kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je onder andere de 3D SketchUp tekeningen kunt vinden van het lichtlamel. 

  Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Antraciet (03), Apple Green (51), Black (09), Blush (17), Cherry (24), Dark Blue (01), Dark Camel (22), Dark grey (23), Green (19), Grey (16), Light Blue (14), Light Oak (39), Lime (43), Middle Blue (27), Midnight Blue (38), Off White (32), Orange (56), Purple (41), Red (25), Silver grey (12), Vanille (06), White (20), Yellow (05)

  Materiaal

  Gerecyclede PET-flessen

  Standaard afmetingen

  135 x 40 cm

  Hoogte

  20 – 50 cm

  Breedte

  120 – 140 cm

  Dikte

  6,8 cm

  Type montage

  Aan het plafond

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken