skip to Main Content

  Tafel met banken van gerecycled plastic

  blank

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  100% gemaakt van gerecycled plastic

  Onderhoudsvrij

  Verschillende uitvoeringen en kleuren mogelijk

  Beschrijving

  Deze tafel en banken zijn volledig gemaakt van onderdelen van afgedankte meubels, zoals rugkappen van bureaustoelen. Door het gebruik van gebruikte en afgedankte producten als grondstof voor deze meubels, kies je bij gebruik van de tafel met banken voor een circulair en duurzaam product.

  Omdat deze tafel en banken gemaakt zijn van gerecycled plastic, zijn deze tafel en banken vrij van onderhoud. Ook geven ze geen splinters en kunnen ze niet rotten door, bijvoorbeeld, vocht. Je kunt ze dus gerust buiten laten staan! De tafel en de banken kunnen verankerd worden in de grond, zodat ze altijd op hun plek blijven staan.

  Het ontwerpen en produceren van meubilair van gerecycled plastic biedt oneindig veel mogelijkheden. Zo kunnen deze banken ook gemaakt worden in een variant als zitbank of in een variant als prullenbak. Dit zijn enkele varianten die we standaard aanbieden, vraag gerust naar meer mogelijkheden!

  Extra informatie

  Merk

  OPnieuw!

  Zithoogte

  44 cm

  Hoogte

  80 cm

  Breedte

  186 cm

  Kleur

  Beige, Bruin, Grijs, Zwart

  blank
  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken