Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire prullenbak ‘Verona’

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓ 100% gemaakt van gerecycled plastic

  ✓ Onderhoudsvrij

  ✓ Verschillende uitvoeringen en kleuren mogelijk

  Beschrijving

  Deze circulaire prullenbak ‘Verona’ is volledig gemaakt van onderdelen van afgedankte meubels, zoals rugkappen van bureaustoelen. Door het gebruik van gebruikte en afgedankte producten als grondstof voor deze meubels, kies je bij gebruik van deze prullenbak voor een circulair en duurzaam product.

  Omdat deze prullenbak gemaakt is van gerecycled plastic, is de prullenbak vrij van onderhoud. Ook geeft het geen splinters en kan de prullenbak niet rotten door bijvoorbeeld vocht. Je kan de prullenbak dus ook gerust buiten zetten! De prullenbak kan verankerd worden in de grond, zodat het altijd op zijn plek blijft staan.

  Bekijk hier ook onze vergelijkbare prullenbak ‘Milaan’.

  Het ontwerpen en produceren van meubilair van gerecycled plastic biedt oneindig veel mogelijkheden. Zo bieden wij ook meubilair aan als in een tafel met banken of een zitbank. Dit zijn enkele varianten die we standaard aanbieden, vraag gerust naar meer mogelijkheden!

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Kleur

  Beige, Bruin, Grijs, Zwart

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken
  NULL