Content voor Ingelogde Gebruikers

  Akoestisch bureauscherm ‘München’ – triple

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓ Eenvoudige bevestiging

  ✓ Gerecycled materiaal

  ✓ Verschillende afmetingen en kleuren mogelijk

  Beschrijving

  Wilt je jouw bureau rondom voorzien van akoestiek? Dan is het akoestisch bureauscherm ‘München’ triple dé perfecte oplossing. Het bureauscherm heeft een hoge geluidsopname, waardoor je een goede akoestiek in de ruimte verkrijgt. Het scherm wordt eenvoudig met bladklemmen aan het bureau bevestigd; gereedschap is niet nodig.

  Het akoestisch bureauscherm is verkrijgbaar in onze standaard afmetingen. Wens je een andere maat? Dat is uiteraard op aanvraag mogelijk.

  Het scherm is verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor een overzicht van alle kleuren en materiaalspecificaties kun je gebruik maken van onze stalenkaart. De basiskleur van het bureauscherm en de drie steunen zijn antraciet.

  Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Standaard afmetingen

  120 x 80 x 45 cm, 140 x 80 x 45 cm, 160 x 80 x 45 cm, 180 x 80 x 45 cm, 200 x 80 x 45 cm

  Notering

  breedte x diepte x hoogte

  Dikte

  4,3 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken