Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire stiltewerkplek van NS-treindeuren

  5.245,00 Excl. BTW

  Vanaf6.346,45 incl. BTW
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Een rustige werkplek om geconcentreerd te werken

  Het product is gemaakt van afvalstromen

  Karakteristieke eyecatcher in elke werkomgeving

  Beschrijving

  Deze circulaire stiltewerkplek is gemaakt van gele NS-treindeuren en heeft dezelfde uitstraling als de welbekende NS-trein. Deze deuren hebben jaren dienst gedaan aan reizigers van de Nationale Spoorwegen en zijn na hun welverdiende pensioen in onze stiltewerkplek geplaatst. Deze refurbished NS-deuren zorgen voor een unieke uitstraling in elk kantoor.

  De wanden van de stiltewerkplek zijn gemaakt van eurolight platen, die gevuld worden met 10 mm schuim aan beide kanten. Vervolgens worden dit gestoffeerd in een kleur naar keuze voor een akoestische werking. De stiltewerkplek is aan de binnenkant voorzien van akoestisch materiaal, waardoor je ongestoord kunt bellen. Een uniek product, met een verhaal!

  Akoestiek meting

  Tijdens een meting met een luide monotone toon, door middel van een geluidsbox, was het aantal decibellen dat werd afgespeeld 86 dB. Direct buiten de deur van de stiltewerkplek was het aantal decibellen 54 dB, oftewel een reductie van 32 dB. Op 1 meter afstand van de stiltewerkplek was er een reductie van 38 dB. 

  Werkplekken op kantoren zullen zich, gezien het behoud van de gewenste beweegruimte, niet snel binnen een meter van de circulaire stiltewerkplek bevinden. Op anderhalve meter afstand van de stiltewerkplek was een reductie van 40 dB en op twee meter afstand een reductie van 41 dB.

   

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Lampjes

  Twee aan de binnenkant

  Ventilatie

  Inclusief

  Zitje

  Één

  Tafeltje

  Één

  Hoogte buitenzijde

  2,28 m

  Breedte buitenzijde

  1,56 m

  Breedte binnenzijde

  1,40 m

  Diepte buitenzijde

  1,22 m

  Diepte binnenzijde

  1,00 m

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken