skip to Main Content

  OPNIEUW! – Cactus van NS treinvloer en petfles materiaal

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Circulair akoestisch product

  Product met meerdere functies

  Verscheidene kleuren mogelijk

  Beschrijving

  Het frame van de OPNIEUW! – Cactus van NS treinvloer en petfles materiaal is gemaakt van de treinvloer van een Sprinter SGM treintoestel. De cactus zelf is gemaakt van petfles materiaal en zorgt voor het verbeteren van de akoestiek in een ruimte. Daarbij is het ook bestemd als decoratieve oplossing.

  De OPNIEUW! – Cactus van NS treinvloer en petfles materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor een overzicht van alle kleuren en materiaalspecificaties kunt u gebruik maken van onze stalenkaart.

  Nog steeds nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar u o.a. de 3D sketchup tekeningen kunt vinden van de OPNIEUW! – Cactus van NS treinvloer en petfles materiaal. Klik hier voor de link naar onze OPNIEUW! Bibliotheek.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  blank
  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken