skip to Main Content

  Bureaus huren

  Ben je op zoek naar een goedkope oplossing voor een bepaalde tijd? Bij OPNIEUW! kunt u goedkoop bureaus huren. Wij bieden een strak assortiment, waardoor we snel kunnen handelen en u zo snel mogelijk een oplossing kunnen bieden. Het is mogelijk om aanpassingen aan te brengen in de bladkleur. Mocht u dit wensen, dan kunnen we dit met u bespreken.

  Wij maken onderscheid in een 4-tal bureaus, variërend van een vast bureau, een instelbaar bureau, slinger verstelbaar bureau en een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau. Op deze wijze kunnen we aan al uw wensen voldoen.

  Arbo verantwoord: bureau huren

  Arbowetgeving leert ons dat het verstandig is om instelbare en verstelbare bureaus aan te raden. Daarom kiezen we er voor om A-merken aan te bieden die passen binnen de wetgeving van de Arbo. Instelbare bureaus zijn met een inbussleutel naar wens in hoogte in te stellen. Het slinger verstelbaar bureau is eenvoudig in hoogte te verstellen en daarom geschikt voor flexwerkplekken. Ten opzichte van het instelbare bureau is met de slinger het bureau eenvoudig te verstellen. Nog een stapje verder gaat het elektrisch in hoogte verstelbaar zit sta bureau. Met een simpele druk op de knop is het mogelijk om het bureau naar wens in te stellen.

  Voor kortere en langere periodes

  Het is bij ons mogelijk om voor verschillende periodes te huren. Wilt u een bureau huren voor een langere of kortere periode? Vraag dan een offerte aan en in dat geval kunnen we u een voorstel doen. Het is zelfs mogelijk om een bureau voor een dag te huren. Daarnaast een bureaustoel huren? Dit is uiteraard ook mogelijk. We leveren complete sets.

  Huren in plaats van kopen

  Wanneer je een tijdelijke oplossing zoekt is huren vaak goedkoper dan kopen. Daarnaast brengt en haalt OPNIEUW! het kantoormeubilair naar en van de gewenste locatie, zodat je daar geen werk meer van hebt. Wij bieden complete ontzorging aan de klant.

  Complete werkplek huren?

  Bent u naast het bureau huren ook op zoek naar het huren van een bureaustoel? Bekijk dan ook ons assortiment aan bureaustoelen. Een complete werkplek stopt niet bij een bureaustoel en een bureau, daarom hebben we ladeblokken en roldeurkasten te huur.

  Wilt u een bureau op huur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken